Per a qualsevol consulta sobre regulació, característiques tècniques, facilitats de finançament, etc. estarem encantats d’atendre’t via email, telefònica o a les nostres oficines.

Què necessito per poder posar una instal·lació d'autoconsum en la meva llar?

SSi disposes d’un habitatge en propietat (unifamiliar, adossada, aparellada…) i una teulada, ja pots posar panells solars a casa teva.

Si vius de lloguer o no tens teulada pròpia perquè vius en un bloc, tens altres opcions comunitàries per generar energia renovable. [+ info]

Necessito fer una gran obra a la meva vivenda per posar la instal·lació fotovoltaica?

Posar les plaques és tan senzill que no requereix cap tipus d’obra en l’habitatge. Després d’una visita tècnica i estudi personalitzat de la teva llar, es col·loquen els panells a la teulada i comences a gaudir de la teva pròpia energia neta.

Necessito realitzar algun tràmit administratiu per posar la instal·lació en marxa?

De tota la paperassa ens encarreguem nosaltres (registre de la instal·lació, tramitació i taxes amb la companyia elèctrica i Indústria, etc.). Volem fer-te les coses més fàcils perquè et passis a l’energia positiva.

És rendible posar una instal·lació d'autoconsum en la meva llar?

I tant que és rendible! A més, amb la instal·lació també estaràs apostant pel Triple Balanç: rendibilitat econòmica, ambiental i social.

Estalviaràs fins a un 30% en la teva factura elèctrica, però si a més segueixes els nostres consells i recomanacions, la teva llar serà més eficient i aconseguiràs un major estalvi.

Contribuiràs a frenar el canvi climàtic en produir 54.000 kWh d’energia neta i deixar d’emetre 45 tones de C02.

Com funciona la instal·lació?

Els panells fotovoltaics transformen l’energia solar en electricitat durant les hores diürnes i, un cop arribada la nit, consumiràs l’energia de la xarxa elèctrica, en seguir connectat a aquesta.

Quants anys durarà la meva instal·lació?

La instal·lació fotovoltaica té una vida útil de fins a 30 anys.

Necessita manteniment?

El manteniment de la instal·lació fotovoltaica és mínim però, el nostre compromís passa per estar al teu costat quan ho necessitis, nosaltres ens encarreguem de tot. Durant tota la vida útil de la mateixa, t’acompanyarem per si sorgís alguna incidència perquè només hagis de preocupar-te de gaudir de la teva llar solar.

Però no estava prohibit? Què passa amb l'impost al sol?

Des 2011 és totalment legal l’autoconsum a Espanya. A més, per als subministraments inferiors a 10 kW, gairebé el 100% dels habitatges d’aquest país, no cal pagar cap tipus de taxa, peatge o impost per l’energia generada. Per a qualsevol aclariment o una explicació més detallada de la situació actual de l’autoconsum, ens pots trucar per telèfon i estarem encantats d’explicar-te.

Una campanya impulsada per: