Som comunitat. Una comunitat gran, diversa i compromesa que ha donat un pas endavant per trencar la inacció en matèria d’autoproducció d’energia solar fotovoltaica.

L’Onada Solar és molt més que instal·lar panells solars a les teulades. És crear comunitat des de l’economia social i solidària, és prioritzar la qualitat i les cures, és transparència en cada pas, és confiança i suport mutu… És ohana! És família!

Una família que està en continu creixement i a la qual ja s’han unit:

Per impulsar un nou model energètic distribuït, democràtic, renovable, participatiu i local on les persones, els barris i les comunitats són els protagonistes de la transició energètica. Molts agents, locals, resilients i connectats que s’obren pas, fent caure totes les barreres que troben, des de la unió, la creativitat i el sentit comú per impulsar tota una revolució energètica ciutadana.

Galeria d’imatges

Testimonis

"Invierte en aquello que cuando se divide se multiplica... como la amistad, los árboles, el cariño...o la energía".

Eugenio Reyes(Tafira, Las Palmas de Gran Canaria)

"Decidí instalar placas solares en mi hogar por puro sentido común."

Ana Etchenique(Fuencarral, Madrid)

"Acercándonos un poquito a un futuro mejor y más limpio."

Marino Prada Marqués(Fabero, León)

"La instalación de energía solar forma parte de nuestro proyecto de vida y de la intención de dejar a nuestros hijos el mejor mundo posible."

Mercedes Fernández y Fernando Corral(Villaviciosa de Odón, Madrid)

"Cambiemos a energías limpias desde abajo, aportando nuestro granito de arena para la mejora del medio ambiente."

Carmen García y Manuel Alonso(Collado Villalba, Madrid)

“Todo lo que me he gastado en la instalación de autoconsumo es un legado para mis hijas y para la Tierra.”

Rosario Alises(Villarrubia de los Ojos, Ciudad Real)

“Ser autoconsumidor me protege del incremento constante de la factura eléctrica y me permite no depender de un mercado energético tan volátil.”

Greg Wells(Madrid)

“¡Vivimos en un país con mucho sol! Instalar placas fotovoltaicas es 100% posible y aporta muchos beneficios sociales y ambientales.”

Fernando Alegría(Barcelona)

“Decidí poner la instalación fotovoltaica porque pienso que en la lucha contra el cambio climático estamos implicados todos, no solo los Gobiernos.”

Jesús Manuel Machín(Valdilecha, Madrid)

"El sol es la vida y la energía solar es el presente y, sobre todo, el futuro."

María José Vera Priego (San Sebastián de los Reyes, Madrid)

I, gràcies a aquesta comunitat, va ser possible que el primer Generador Solidari veiés la llum, la llum solar.

Gràcies a la comunitat de l’Onada Solar, el Generador Solar Solidari ja està produint energia per aconseguir que el santuari El Refugio del Burrito sigui un lloc més sostenible i més respectuós amb el medi ambient durant els propers 30 anys. A més, els permetrà estalviar en energia, el que es tradueix en més recursos per dedicar als gairebé 400 èquids que gaudeixen d’una vida digna després d’haver estat maltractats o abandonats.Tota la informació sobre el Generador Solar Solidario

Vols conèixer més? No et perdis tot el recorregut d’aquesta iniciativa. Tota la informació sobre el Generador Solar Solidari

Una campanya impulsada per: