Sumant 100 llars, en 45 dies, a la segona Onada Solar, farem possible la compra col·lectiva de 100 instal·lacions fotovoltaiques des dels valors de l’economia social i solidària.

Coneixíem el valuós potencial de les persones juntes decidint, actuant i difonent. Per això, després de l'èxit de la primera Onada Solar, a la qual s'han unit 100 llars de 14 Comunitats Autònomes, ¡comencem la segona Onada Solar!

Una segona Onada Solar en què comptarem amb aliances locals a SabadellLa PalmaTenerife i Gran Canària, de moment! Perquè l’energia positiva és contagiosa.

Comprant de forma conjunta podem aconseguir una millora molt important en el preu. Un generador fotovoltaic com el que proposem costa 6.785 € si es compra individualment. Si en canvi comprem 100 instal·lacions de forma col·lectiva aconseguirem estalviar-nos 2.035 €, el que suposa un 30% d'estalvi.

Unir-te a l’Onada Solar és molt fàcil

Uneix-te a la segona Onada Solar des de 70€ al mes

L’Onada Solar avança amb la teva participació. Afegint-te a ella assolirem el nostre repte: 100 llars solars, 100 llars compromeses amb el planeta!

Energia infinita a l’abast de les teves mans.

En tot just 10 m2 de superfície de la teva teulada generaràs energia suficient per abastir bona part dels teus consums diürns durant els propers 30 anys.

Panells fotovoltaics i inversors d’alta qualitat de fabricació europea i una empresa distribuïdora integrada en l’Economia Social i Solidària. Una aposta per la qualitat, per fer mínima la petjada de carboni i per la col·laboració enfront de la competència.

[+ informació inversor i panells fotovoltaics]

La Onada Solar en 6 passos: aquest és el nostre full de ruta

La primera Onada Solar, una història d’èxit col·lectiu i compartit en comunitat

Entre els grans èxits de l'Onada Solar està l'haver augmentat en un 35% el nombre d'habitatges amb autoconsum al nostre país en només mig any, pujant el percentatge fins al 70%, per exemple, a la Comunitat de Madrid o l'haver generat una xarxa d'instal·ladors de panells fotovoltaics constituïda per 50 empreses i amb més de 200 treballadors i treballadores formades, en total.

Tot un èxit compartit!

Ja s’han unit a l’energia positiva:

Jesús Manuel Machín (Valdilecha, Madrid)

“Vaig decidir posar la instal·lació fotovoltaica perquè penso que en la lluita contra el canvi climàtic estem implicats tots, no només els governs”

Rosario Alises (Villarrubia de los Ojos, Ciudad Real)

“Tot el que m’he gastat en la instal·lació d’autoconsum és un llegat per a les meves filles i per a la Terra “

Greg Wells

(Madrid)

“Ser autoconsumidor em protegeix de l’increment constant de la factura elèctrica i em permet no dependre d’un mercat energètic tan volàtil”

Fernando Alegría

(Barcelona)

“Vivim en un país amb molt de sol! Instal·lar plaques fotovoltaiques és 100% possible i aporta molts beneficis socials i ambientals

Si tens dubtes, deixa\'ns teves dades i ens posarem en contacte amb tu

Una campanya impulsada per: